ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας θα σας ζητηθεί να επιλέξετε με ποιο τρόπο επιθυμείτε να την παραλάβετε. Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι οι εξής:

 

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BOTH. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας BOTH, Βεΐκου 9, 11742, Ακρόπολη (σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του) και εάν το επιλέξετε να πληρώσετε κατά την παραλαβή. Στην περίπτωση αυτή, οφείλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 10 εργάσιμων ημερών, διαφορετικά η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

 

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER. Το Both Jewellery Studio, για τις αποστολές των παραγγελιών σας συνεργάζεται με την DHL, ίσως την πιο αξιόπιστη εταιρία στον κλάδο των μεταφορών. 

 

Ελλάδα

Στην Αθήνα οι παραδόσεις γίνονται σε 1 εργάσιμη ημέρα ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την διαθεσιμότητα του δικτύου της DHL. Σε περιοχές που η DHL δεν καλύπτει, συνεργάζεται με άλλες επώνυμες εταιρίες courier. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους παράδοσης μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών της DHL στο τηλέφωνο 210 9890000.  

 

Τα μεταφορικά έξοδα σας τα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ για αγορές από 50€ και άνω, ενώ η χρέωση για αγορες κάτω των 50€ είναι 3€.

 

Εξωτερικό

Για τις παρακάτω χώρες:

 

ΑΥΣΤΡΙΑ (AT), ΕΣΘΟΝΙΑ (EE), ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (LT), ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (PT), ΒΑΤΙΚΑΝΟ (VA), ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (GB), ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ (LU), ΡΟΥΜΑΝΙΑ (RO), ΒΕΛΓΙΟ (BE), ΙΡΛΑΝΔΙΑ (IE), ΜΟΝΑΚΟ (MC), ΣΛΟΒΑΚΙΑ (SK), ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (BG), ΙΣΠΑΝΙΑ (ES), ΣΛΟΒΕΝΙΑ (SI), ΓΑΛΛΙΑ (FR), ΙΤΑΛΙΑ (IT), ΟΛΛΑΝΔΙΑ (NL), ΣΟΥΗΔΙΑ (SE), ΓΕΡΜΑΝΙΑ (DE), ΚΡΟΑΤΙΑ (HR), ΟΥΓΓΑΡΙΑ (HU), ΤΣΕΧΙΑ (CZ), ΔΑΝΙΑ (DK), ΛΕΤΟΝΙΑ (LV), ΠΟΛΩΝΙΑ (PL), ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (FI) 

 

Προσφέρονται δύο επιλογές:

  • DHL ECONOMY DELIVERY. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-6 εργάσιμες ημέρες και το κόστος 12€. 
  • DHL EXPRESS DELIVERY. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και το κόστος 20€. Προσφέρεται δωρεάν για παραγγελίες από 250€ και άνω.

 

Για τις παρακάτω χώρες:

 

 ΕΛΒΕΤΙΑ (CH), ΝΟΡΒΗΓΙΑ (NO) 

 

 Προσφέρονται δύο επιλογές:

  • DHL ECONOMY DELIVERY. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-6 εργάσιμες ημέρες και το κόστος 15€. 
  • DHL EXPRESS DELIVERY. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και το κόστος 22€. Προσφέρεται δωρεάν για παραγγελίες από 250€ και άνω.

 

Για την υπόλοιπη Ευρώπη:

 

DHL EXPRESS DELIVERY. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και το κόστος 20€. Προσφέρεται δωρεάν για παραγγελίες από 300€ και άνω.

 

Για τις ΗΠΑ:

 

DHL EXPRESS DELIVERY. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες και το κόστος 23€. Προσφέρεται δωρεάν για παραγγελίες από 300€ και άνω.

 

Για την Αυστραλία:

 

DHL EXPRESS DELIVERY. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-4 εργάσιμες ημέρες και το κόστος 26€. Προσφέρεται δωρεάν για παραγγελίες από 300€ και άνω.

 

Για τον υπόλοιπο κόσμο:

 

DHL EXPRESS DELIVERY. Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες και το κόστος 26€. Προσφέρεται δωρεάν για παραγγελίες από 300€ και άνω.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χρόνους παράδοσης μπορείτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών της DHL στο τηλέφωνο 210 9890000. 

 

Οι αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν επιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Μετά την παράδοση της παραγγελία σας στην DHL σας αποστέλλουμε ενημερωτικό e-mail με την πιθανή ημέρα παράδοσης και τον αριθμό αποστολής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε την αποστολή μέσω του site www.dhl.com ή καλώντας την εξυπηρέτηση πελατών της DHL στο τηλέφωνο 210 9890000. 

 

Για τυχόν καθυστερήσεις ή διαφορές στους χρόνους παράδοσης από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω, η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Σε περίπτωση απώλειας δέματος που εμείς έχουμε παραδώσει στη μεταφορική εταιρία, η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη, ωστόσο θα κάνουμε κάθε δυνατή ενέργεια, επικοινωνώντας με την DHL, ώστε να βρεθεί ή να αποζημιωθείτε από την μεταφορική εταιρία. Τα δέματα όλα αποστέλλονται με δηλωμένη την αξία της αγοράς τους.