ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας θα σας ζητηθεί να επιλέξετε με ποιο τρόπο επιθυμείτε να την παραλάβετε. Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι οι εξής:

 

  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BOTH. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας BOTH, Βεΐκου 9, 11742, Ακρόπολη (σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του) και εάν το επιλέξετε να πληρώσετε κατά την παραλαβή. Στην περίπτωση αυτή, οφείλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 10 εργάσιμων ημερών, διαφορετικά η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

 

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER. Το Both Jewellery Studio, για τις αποστολές των παραγγελιών σας συνεργάζεται με την ELTA Courier εντός Ελλάδος και για το εξωτερικό με τις DHL, ELTA Courier και ΕΛΤΑ. 

 

Ελλάδα

Τα μεταφορικά έξοδα σας τα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ για αγορές από 50€ και άνω, ενώ η χρέωση για αγορές κάτω των 50€ είναι 3€.

Στην Αττική οι παραδόσεις γίνονται σε 1 εργάσιμη ημέρα ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Εάν επιλέξετε αντικαταβολή, η χρέωση είναι 2€ επιπλέον.

 

Εξωτερικό

Η αποστολή σε όλο τον κόσμο με συστημένη επιστολή γίνεται με τα ΕΛΤΑ και κοστίζει 14€. Ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες και εξαρτάται από την ταχυδρομική υπηρεσία του προορισμού. Προσφέρεται δωρεάν για παραγγελίες από 150€.

Στην Κύπρο η Express αποστολή γίνεται με την ELTA Courier (EMS Express Mail) (1-3 εργάσιμες ημέρες) και κοστίζει 17€.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Express αποστολή γίνεται με την ELTA Courier (SPM Express Mail) (1-2 εργάσιμες ημέρες) και κοστίζει 27€. 

Στον υπόλοιπο κόσμο η Express αποστολή γίνεται με την DHL (2-5 εργάσιμες ημέρες). Για να δείτε το κόστος, παρακαλούμε εισάγετε την διεύθυνση σας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

Οι αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε επιπλέον χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για τυχόν καθυστερήσεις ή διαφορές στους χρόνους παράδοσης από αυτούς που αναφέρονται παραπάνω, η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Σε περίπτωση απώλειας δέματος που εμείς έχουμε παραδώσει στη μεταφορική εταιρία, η επιχείρηση μας δεν φέρει καμία ευθύνη, ωστόσο θα κάνουμε κάθε δυνατή ενέργεια, επικοινωνώντας και παρέχοντας τις υπάρχουσες αποδείξεις, ώστε να βρεθεί ή να αποζημιωθείτε από την μεταφορική εταιρία.