ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και αφού έχετε επιλέξει τον τρόπο αποστολής, θα σας θα σας ζητηθεί να επιλέξετε με ποιο τρόπο επιθυμείτε να πληρώσετε. Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής:

 

  • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank όπου θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της κάρτας σας.
  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ). Πληρωμή με μετρητά ή κάρτα κατά την παραλαβή (ELTA COURIER). Η υπηρεσία χρεώνεται με 2€ επιπλέον.
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης όπου θα αναγράφεται ο αριθμός του λογαριασμού μας στην Alpha Bank και το ποσό της κατάθεσης. Η κατάθεση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό στο email info@bothstudio.gr. Στην περίπτωση μεταφοράς από διαφορετική τράπεζα πρέπει να επιλεγεί η αποκλειστική επιβάρυνση των προμηθειών και τραπεζικών εξόδων στον καταθέτη ή να προστεθεί το ποσό των 3€ στη συνολική αξία της παραγγελίας σας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία σας θα μείνει σε εκκρεμότητα για 3 ημέρες από την ημερομηνία της πρώτης κατάθεσης και εάν δε συμπληρωθεί το συνολικό ποσό θα ακυρωθεί και θα σας επιστραφούν τα χρήματα που καταθέσατε αφού παρακρατηθούν οι προμήθειες που χρεώθηκαν στο λογαριασμό μας. 
  • ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας την παραλαβή από το κατάστημα μας, BOTH, Βεΐκου 9, 11742, Ακρόπολη. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας μπορείτε να την εξοφλήσετε με μετρητά ή χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Στην περίπτωση αυτή, οφείλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 10 εργάσιμων ημερών, διαφορετικά η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

 

Σε περίπτωση μην τήρησης κάποιου από τους παραπάνω όρους, διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας και επιστροφής των χρημάτων που έχουμε λάβει για αυτή.