ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ “PLAΘΩ”

Στο Both Jewellery Studio φροντίζουμε πάντα να σχεδιάζουμε πρωτότυπα κοσμήματα εμπνευσμένα από εικόνες που συναντάμε στη φύση και στην πόλη. Το γήινο στοιχείο με το γεωμετρικό εναλλάσσονται έχοντας ως στόχο να πετύχουν τόσο την αρμονία στο αισθητικό αποτέλεσμα όσο και την ισορροπία στην εμφάνιση και την διάθεση του κοινού μας.

Ενώ οι δύο σχεδιαστές μας έχουν διαφορετική προσέγγιση πάνω στο σχεδιασμό του κοσμήματος τα ιδανικά τους συμβαδίζουν. Υπηρετώντας το σύγχρονο design με απλότητα, ειλικρίνεια και βιώσιμες πρακτικές για το περιβάλλον, προσπαθούμε να έρθουμε πιο κοντά στον αποδέκτη της δουλειάς μας, τον άνθρωπο.

Η νέα μας συλλογή, μέσω της πλαστικότητας των στοιχείων της αναδεικνύει την απλότητα και την ασυμμετρία της φύσης. Αποπνέοντας την αίσθηση του εύπλαστου και δημιουργώντας στο σκληρό μέταλλο τη φιλική αίσθηση του μαλακού πηλού, ονομάστηκε “plaθω”.

Το μέταλλο σε αυτή τη συλλογή συνοδεύεται από μία επιλογή υλικών και καινοτόμων τεχνικών, χαρακτηριστικών της δουλειάς του Γιώργου Γιαννούτσου, προσδίδοντας γήινους τόνους χρωμάτων και υφών στο τελικό αποτέλεσμα. Άλλοτε το terrazzo ως μικρογραφία μωσαϊκού δαπέδου “γεμίζει” ασημένια στοιχεία που θυμίζουν σπόρους του δάσους και άλλοτε θραύσματα ημιπολύτιμων πετρωμάτων χαρίζουν τα αυθεντικά τους χρώματα και μία ιδιαίτερη υφή συνοδεύοντας σφυριλατημένα στοιχεία που μοιάζουν με κλαδάκια.

Κοσμήματα με minimal αισθητική και έντονο το οργανικό στοιχείο καταφέρνουν να μας μεταφέρουν στο φυσικό μας περιβάλλον. 

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή “plaθω” πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bothstudio.gr/shop/?_collection=pla%CE%B8%CF%89